Биографије чланова жирија:

Дарко Карајић је дипломирао на Музичкој академији у Загребу у класи Иштвана Ремера, а постдипломске студије је завршио на ФМУ у Београду на тему Музика за лауту Ј. С. Баха у обради за гитару. Као члан ансамбала Мусица Антиqуа, Арс Нова, Ренесанс и студија за рану музику, наступао је у свим значајнијим концертним дворанама и фестивалима Југославије и Европе, а као члан групе Балканика имао је концерте широм света. У сарадњи са ФМУ и Југословенском асоцијацијом класичних гитариста 2004. по први пут организује Дане лауте у Београду. Покретач је наставе лауте на одсеку за рану музику у нижој и средњој музичкој школи, а на ФМУ предаје нотацију и интерпретацију ране музике.

Милкица Поњавић рођена 1981. године у Ваљеву. Средњу музичку школу „Коста Манојловић“ у Земуну, завршила је у класи професора Бошка Радојковића. Дипломирала је на Факултету уметности у Нишу 2004. године са оценом десет, у класи професора Весне Петковић. Током школовања освајала је бројне награде као солиста, и као члан камерних састава. Наступала је на многобројним музичким манифестацијама у земљи и иностранству. Била је члан музичког клуба „Енергопројект–култура“, са којим је наступала са еминентним уметницима. Један од најзначајнијих и најзапаженијих наступа, као једна од солиста, је свечано отварање двадесетих Интернационалних хорских свечаности на летњој позорници у Нишу – светска премијера ораторијума „На раскршћу“ композитора Б. Златковића. Од 2002. до 2006.године радила је као професор гитаре и камерне музике у музичким школама „Станислав Бинички“, „Живорад Грбић“ и „Петар Коњовић“. Током четрнаестогодишњег педагошког рада, њени ученици су освојили преко 150 награда на домаћим и међународним такмичењима, бележе бројне концертне активности и снимања за радио и ТВ и успешно уписују еминентне академије. Милкица је више пута била добитник признања за допринос у развоју гитарске педагогије. У својој радној биографији наводи и чланство у бројним жиријима на домаћим и међународним фестивалима, као и чињеницу да је била организатор и предавач зимске школе гитаре. Од 2006. године ради као професор гитаре и камерне музике у средњој музичкој школи „Др Војислав Вучковић“ у Београду.

Бранислава Глишић рођена је 1984. године у Лозници, где је и започела музичко образовање. Средњу музичку школу завршила је у Школи за музичке таленте у Ћуприји, у класи проф. Владислава Савковића. Дипломирала је на ФМУ у Београду, на гудачком одсеку у класи проф. Марије Шпенглер. У току школовања била је учесник на семинарима професора, као што су: Игор Озим, Лидија Бизјак, Гордан Николић… Од 2012. године ради као професор виолине у Музичкој школи „Стеван Мокрањац“ у Пожаревцу. Протеклих година њени ученици награђивани су на такмичењима, а у организацији одсека гудача и гитаре учествују на концетрима школског ансамбла „Мозаик“.